SELIDBE GLUHAK
nazovite nas kako biste provjerili
cijenu i dostupnost naših usluga
+385 98 220 547
+ 385 98 268 294
Savjetovalište / FAQ

Koliko kod vas košta selidba ili prijevoz stvari?
Selidbe Gluhak Josip & sin napraviti će besplatnu procjenu troškova selidbe, prijevoza, utovara i istovara po vašem zahtjevu.  Kako bismo Vam poslali što točniju procjenu troška selidbe, prijevoza, utovara ili istovara te montaže i demontaže potrebno nam je dostaviti informacije o tome što se seli, od kuda se seli, kamo se seli i vrijeme selidbe.

Možete li opisati sam tijek selidbe?
Na dan selidbe naša ekipa u dogovoreno vrijeme dolazi ispred vaše zgrade ili prostora od kuda se vrši selidba te nose kutije i namještaj u transportno vozilo i tamo ga slažu na najbolji i najpraktičniji način. Tokom utovara sadržaj koji se seli se veže i zaštićuje kako se ne bi pomicao u vožnji. Ukoliko nije moguće iznjeti namještaj iz prostora naša ekipa može pružiti uslugu i demontaže i montaže.  Na odredišnoj adresi klijent treba dočekati ekipu Gluhak Josip & sin te im pokazivati kamo da postavljaju sadržaje i stvari iz selidbe.

Kako da dogovorimo selidbu kod Vas ?
Ukoliko ste zainteresirani za naše usluge selidbe, utovara i istovara, demontaže i montaže svakako nam pošaljite upitni zahtjev i mi ćemo se potruditi što prije vam odgovoriti i dogovoriti za sastanak gdje bi se napravila procjena selidbe ako je riječ o kompliciranim selidbama.

Postoji li zaštita za namještaj koji se seli ?
Naravo, postoji zaštita za namještaj koji se seli. U svakom vozilu imamo tridesetak deka s kojima se namještaj štiti u transportu.
Sve manje stvari treba zapakirati u kutije koje je potrebno čvrsto zaljepiti i zatvoriti te ih označiti kako bi bilo lakše ih rasporediti u odgovarajuće prostorije na odredištu.

Preseljenje i transport klavira, sefova, kasa i drugih predmeta velike težine spada u kategoriju transporta specijalnih tereta i za takvo preseljenje i transport  radi se posebna priprema i zaštita, a isto tako se postupa s posebnom pažnjom kod zaštite namještaja.

Lomljive i osjetljive stvari treba pakirati u kutije na kojima je potrebno staviti oznaku koja upozorava na prenošenje kutija s osjetljivim i lomljivim sadržajem.

Koliko se ranije treba najaviti za selidbu?
Za selidbu je potrebno se najaviti nekoliko dana ranije kako biste dobili željeni termin te kako  bi postupak selidbe prošao bez stresa.

Da li vaši ljudi pružaju uslugu nošenja namještaja i stvari iz prostora od kud se seli namještaj i unosa istog na odredišnoj adresi?
Naša ekipa na dan selidbe dolazi u vaš stan te nosi iz stana kompletno sve stvari koje se sele na odredišno mjesto te ga po dolasku na mjesto selidbe unose u novi prostor. Ako je to moguće dobro je da klijent osigura mjesto kako bi se naše vozilo parkiralo što bliže ulazu u zgradu kako bi se uštedilo na vremenu i naravno kako bi našoj ekipi bilo lakšte. Ako se selidba vrši u centru grada (npr. Zagreb) potrebno je ishoditi dozvolu za parkiranje.

Da li vi pakirate stvari u kutije ?
Svaki klijent može zatražiti od ekipe Selidbe Gluhak Josip & sin pakiranje stvari za selidbu u kutije. Naše kutije su prilagođene stvarima koje se pakiraju tako da se lomljive stvari posebno zaštićuju i pakiraju u kutije na kojima se stavlja posebna oznaka o lomljivosti materijala ili naravno možemo pakirati u vaše kutije.

Da li vi demontirate i montirate namještaj ?
Ako nije moguće iznijeti namještaj koji se seli zbog veličine iz prostora, vršimo usluge demontaže i kasnije montaže istog na odredišnom mjestu selidbe. Ako se radi o selidbi posebnih ili specijalnih tereta te skupocjenog namještaja naša ekipa se o istom brine s velikom pažnjom. Manje montaže i demontaže se ne naplaćuju posebno već ulaze u cijenu satnice rada.
 

Brza, efikasna i profesionalna usluga
SELIDBE GLUHAK JOSIP i SIN je obiteljska tvrtka s četrdesetogodišnjem iskustvom u poslovima prijevoza i selidbe. Našu kvalitetu usluga i visoku profesionalnost potvrđuje povjerenje brojnih klijenata kojima smo pružali usluge prijevoza i selidbe.
Selidbe Gluhak Josip & sin
M. Jarnovića 9, 10 000 Zagreb
info@selidbe-gluhak.hr
Mobiteli:
+ 385 98 220 547, + 385 98 268 294
 
Copyright 2014 Gluhak Josip i sin.
web design by iDEA studio