SELIDBE GLUHAK
nazovite nas kako biste provjerili
cijenu i dostupnost naših usluga
+385 98 220 547
+ 385 98 268 294
Postupak selidbe
Kada se utvrdi termin i vrijeme selidbe naša stručna ekipa dolazi na dogovorenu adresu i po naputku stranke utvrđuju koje se stvari sele na odredišnu adresu.

Kada se utvrdi termin i vrijeme selidbe naša stručna ekipa dolazi na dogovorenu adresu i po naputku stranke utvrđuju koje se stvari sele na odredišnu adresu. Oni odnose namještaj te ostale stvari i kutije u transportno vozilo i slažu ga na najpraktičniji način te ga vežu kako se ne bi pomicao za vrijeme vožnje.

Nakon toga ga zaštićuju prekrivačima i ostalim zaštitama predviđenim za tu svrhu. 
Ako se vrši selidba namještaja za koju postoji potreba demontaže i montaže naša stručna ekipa će pružiti tu uslugu. Stvari se prevoze na odredišnu adresu gdje je potrebno da stranka dočeka našu ekipu da ih uputi u razmještaj stvari po prostorijama. Naša stručna ekipa prenosi stvari u predviđene prostorije kako ih uputi stranka odnosno prema oznakama na kutijama ili namještaju.
 

Brza, efikasna i profesionalna usluga
SELIDBE GLUHAK JOSIP i SIN je obiteljska tvrtka s četrdesetogodišnjem iskustvom u poslovima prijevoza i selidbe. Našu kvalitetu usluga i visoku profesionalnost potvrđuje povjerenje brojnih klijenata kojima smo pružali usluge prijevoza i selidbe.
Selidbe Gluhak Josip & sin
M. Jarnovića 9, 10 000 Zagreb
info@selidbe-gluhak.hr
Mobiteli:
+ 385 98 220 547, + 385 98 268 294
 
Copyright 2014 Gluhak Josip i sin.
web design by iDEA studio