SELIDBE GLUHAK
nazovite nas kako biste provjerili
cijenu i dostupnost naših usluga
+385 98 220 547
+ 385 98 268 294
Postupak prije selidbe
Nakon prihvaćanja ponude i ugovaranja selidbe naši djelatnici će vas uputiti koje radnje trebate provesti prije samog postupka selidbe.

Nakon prihvaćanja ponude i ugovaranja selidbe naši djelatnici će vas uputiti koje radnje trebate provesti prije samog postupka selidbe. Time će sam postupak selidbe biti brži i cijena iste manja.


Potrebno je isprazniti sve stvari iz namještaja.
Potrebno je izmjeriti i provjeriti da li se namještaj može iznijeti iz prostorije odnosno da li se može unijeti u prostoriju na mjestu gdje se namještaj seli. Ukoliko to nije moguće realizirati potrebno je vršiti demontažu namještaja prije selidbe i ako to želite montažu istog.
Sve stvari manjeg formata treba zapakirati u kutije koje je potrebno čvrsto zaljepiti i zatvoriti te ih označiti kako bi ih bilo lakše rasporediti u odgovarajuće prostorije na odredištu.
Lomljive i osjetljive stvari treba pakirati u kutije na kojima je potrebno staviti oznaku koja upozorava na prenošenje kutija s osjetljivim i lomljivim sadržajem.
Kod preseljenja kućanskih aparata i drugih elemenata namještaja koji su spojeni na struju, plin ili vodu potrebno ih je odspojiti od izvora energije.
Ako je moguće, u vremenu selidbe potrebno je osigurati parkirno mjesto kako bi vozilo bilo što bliže ulazu zgrade.

Ukoliko je odredišna adresa odnosno mjesto gdje se selite u užem središtu grada potrebno je nabaviti Dozvolu za parkiranje (Odobrenje za dolazak teretnim vozilom). Za dobivanje dozvole za parkiranje vozila za selidbu potrebno je nekoliko radnih dana pa trebate predvidjeti unaprijed vrijeme potrebno za dobivanje iste. Trebat će vam informacija o prijevozniku koji će vršiti preseljenje, marka i registracija vozila koji će doći na dogovorenu adresu. Te podatke možete dobiti od nas putem telefona.

 

Brza, efikasna i profesionalna usluga
SELIDBE GLUHAK JOSIP i SIN je obiteljska tvrtka s četrdesetogodišnjem iskustvom u poslovima prijevoza i selidbe. Našu kvalitetu usluga i visoku profesionalnost potvrđuje povjerenje brojnih klijenata kojima smo pružali usluge prijevoza i selidbe.
Selidbe Gluhak Josip & sin
M. Jarnovića 9, 10 000 Zagreb
info@selidbe-gluhak.hr
Mobiteli:
+ 385 98 220 547, + 385 98 268 294
 
Copyright 2014 Gluhak Josip i sin.
web design by iDEA studio