SELIDBE GLUHAK
nazovite nas kako biste provjerili
cijenu i dostupnost naših usluga
+385 98 220 547
+ 385 98 268 294
Pakiranja, montaže i demontaže
Pakiranje je važan dio svakog preseljenja i selidbe. Usluge pakiranja provode se kroz nekoliko faza te na više različitih načina ovisno o stvarima koje je potrebno pakirati.

Pakiranje je važan dio svakog preseljenja i selidbe. Usluge pakiranja provode se kroz nekoliko faza te na više različitih načina ovisno o stvarima koje je potrebno pakirati.

U tu svrhu koriste se omotni papiri raznih debljina i kvaliteta, omotne folije, kartonske kutije raznih dimenzija, zaštitni omotači, folije sa zračnim jastučićima.
Pakiranje možete s povjerenjem prepustiti našem stručnom timu koji će u suradnji s vama omogućiti vam lagano i bez stresa pakiranje potrebno za selidbu.

Za pakiranje keramike, stakla, porculana i ostalih teških materijala koriste se kutije sa 5-slojnom ljepenkom.
Takve kutije na sebi imaju posebnu naljepnicu koja označava osjetljivost i lomljivost tereta i zaljepljene su samoljepljivom plastičnom trakom širiene 5 cm.

Kutije se pune do vrha osim u slučaju transporta osjetljivih i lomljivih predmeta.

Tokom našeg dugogodišnjeg iskustva pokazalo se da su najbolje peteroslojne kutije, i to dimenzije: 60cm. dužine, 40cm širine i 35cm visine.

Što se tiče kutija, jako je važno da ona nije troslojna pogotovo ako u nju pakirate teže stvari, jer prilikom prenošenja može se dogoditi da se raspadne.
Kutije kod nas možete kupiti i prije preseljenja, koje na zahtjev unaprijed isporučujemo.

širina / naziv / debljina materijala Dužina
cm
Širina
cm
Visina
cm
Cijena
kn/kom
Volumen
L
KUT. TIP AMERIKAN
5-slojna ljepenka
60 40 35 15 84
KUT. TIP AMERIKAN
3-slojna ljepenka
60 40 35 10 84

Preseljenje i transport klavira, pijanina, većih fotokopirnih aparata, sefova, kasa i drugih predmeta velike težine spada u kategoriju transporta specijalnih tereta i za takvo preseljenje i transport  radi se posebna priprema i zaštita. Cijena obračuna prijevoza takvog tereta vrši se po posebnoj procjeni prilikom dogovaranja.


Tvrtka Selidbe Gluhak Josip & sin pruža usluge montaže i demontaže namještaja prilikom selidbe.

Manje demontaže i montaže namještaja se ne naplaćuju zasebno već ulaze u potrošeno vrijeme odnosno u cijenu satnice.

Ako to situacija nalaže manji broj naših djelatnika će doći ranije i demontirati namještaj.

Isto tako nakon što su stvari prevezene i raspoređene na odredištu moguće je da nekoliko naših djelatnika ostane sastaviti rastavljeni namještaj.
 

Brza, efikasna i profesionalna usluga
SELIDBE GLUHAK JOSIP i SIN je obiteljska tvrtka s četrdesetogodišnjem iskustvom u poslovima prijevoza i selidbe. Našu kvalitetu usluga i visoku profesionalnost potvrđuje povjerenje brojnih klijenata kojima smo pružali usluge prijevoza i selidbe.
Selidbe Gluhak Josip & sin
M. Jarnovića 9, 10 000 Zagreb
info@selidbe-gluhak.hr
Mobiteli:
+ 385 98 220 547, + 385 98 268 294
 
Copyright 2014 Gluhak Josip i sin.
web design by iDEA studio