SELIDBE GLUHAK
nazovite nas kako biste provjerili
cijenu i dostupnost naših usluga
+385 98 220 547
+ 385 98 268 294
O nama

SELIDBE GLUHAK JOSIP & SIN je obiteljska tvrtka s 40-godišnjim iskustvom u poslovima prijevoza i selidbe. Našu kvalitetu usluga i visoku profesionalnost potvrđuje povjerenje brojnih klijenata kojima smo pružali usluge prijevoza i selidbe.


Naša stručna ekipa će znati kvalitetno i brzo udovoljiti svim Vašim zahtjevima vezanim za selidbu, prijevoz, pakiranje te demontažu i montažu prilikom selidbe. Kvalitetna usluga, mehanizacija i ljudstvo uz naše savjetovanje i planiranje sve je što treba za uspješnu selidbu.
Osluškujući vaše potrebe i želje kontinuirano se razvijamo i usavršavamo te pratimo zahtjeve i promjene na tržištu nastojeći vam pružiti što kvalitetniju i brzu uslugu kako bi svaka vaša selidba prošla s što manje stresa.


Rezultat? Dobijate brzu, efikasnu i profesionalnu uslugu. Nećete požaliti ukoliko se odlučite za SELIDBE GLUHAK JOSIP & SIN . To vam jamči ime koje se na tržištu održalo dugi niz godine sve do danas.
 

Brza, efikasna i profesionalna usluga
SELIDBE GLUHAK JOSIP i SIN je obiteljska tvrtka s četrdesetogodišnjem iskustvom u poslovima prijevoza i selidbe. Našu kvalitetu usluga i visoku profesionalnost potvrđuje povjerenje brojnih klijenata kojima smo pružali usluge prijevoza i selidbe.
Selidbe Gluhak Josip & sin
M. Jarnovića 9, 10 000 Zagreb
info@selidbe-gluhak.hr
Mobiteli:
+ 385 98 220 547, + 385 98 268 294
 
Copyright 2014 Gluhak Josip i sin.
web design by iDEA studio