SELIDBE GLUHAK
nazovite nas kako biste provjerili
cijenu i dostupnost naših usluga
+385 98 220 547
+ 385 98 268 294
Cijene selidbe
Cijene selidbe ili preseljenja stvari u stambeni ili poslovni prostor određuju se temeljem više faktora i elemenata te univerzalni cjenik selidbe ne postoji.

Vrlo je teško povjerovati jednom univerzalnom cjeniku za preseljenje kojega ćete naći kod raznih  davatelja usluge preseljenja. Stoga ćemo kao profesionalci, poučeni ogromnim iskustvom takav cjenik selidbe i pokušati izbjeći. Naravno,  u Vašu korist,  kako se ne bi dogodilo da smo jedno napisali, a na kraju je cijena koštanja Vašeg preseljenja bila veća od napisane.

Naime Selidbe Gluhak Josip & sin je tvrtka koja svojim klijentima uvijek napomene da je svako preseljenje specifično i da se u mnogočemu svaka selidba  razlikuje jedna od druge pa samim time i cijena selidbe ili preseljenja se razlikuje od jedne do druge selidbe.

Zato je najbolje kontaktirati nas direktno za procjenu i cijene selidbe.

Da bismo lakše odredili cijenu koštanja selidbe, potrebne su nam sljedeće informacije:

  • Koja se kvadratura stana ili poslovnog prostora iseljava, odnosno koliko se stvari seli iz takvog prostora
  • Da li je potrebna kompletna naša usluga što znači pakovanje sa našim kutijama ili imate svoje kutije. Demontaža, utovar, istovar te montaža, ili trebate samo neku od naših usluga. 
  • Potrebno je svakako napomenuti ako u prostoru koji se iseljava postoji klavir, pijanino, kasa ili nešto drugo od težih stvari. 
  • Svakako su nam još potrebne lokacije sa koje selite i kamo selite, koji su katovi i da li imaju lift.

Naša je želja da uz međusobno povjerenje cijena koštanja Vašeg preseljenja bude prihvatljiva na obostrano zadovoljstvo.     
                                                                                                                           
Ako izrazite želju da Vaš prostor prvo pogledamo kako bismo Vam dali odgovarajuću ponudu  i procjenu troška selidbe, što obavezno radimo kod poslovnih prostora, vrlo rado ćemo udovoljiti Vašoj želji.

Brza, efikasna i profesionalna usluga
SELIDBE GLUHAK JOSIP i SIN je obiteljska tvrtka s četrdesetogodišnjem iskustvom u poslovima prijevoza i selidbe. Našu kvalitetu usluga i visoku profesionalnost potvrđuje povjerenje brojnih klijenata kojima smo pružali usluge prijevoza i selidbe.
Selidbe Gluhak Josip & sin
M. Jarnovića 9, 10 000 Zagreb
info@selidbe-gluhak.hr
Mobiteli:
+ 385 98 220 547, + 385 98 268 294
 
Copyright 2014 Gluhak Josip i sin.
web design by iDEA studio