SELIDBE GLUHAK
nazovite nas kako biste provjerili
cijenu i dostupnost naših usluga
+385 98 220 547
+ 385 98 268 294
Cijena selidbe
Tvrtka Selidbe Gluhak Josip & sin omogućava vam besplatnu procjenu cijena usluge selidbe, prijevoza, demontaže i montaže.

Kako bi se omogućila što preciznija procjena troškova selidbe potrebno je prije dogovoriti:

  • Tko se seli – kontakt osoba, telefon
  • Što seli – što detaljniji opis stvari uz posebne napomene ili kvadratura prostora
  • Od kuda se seli – adresa, kat, lift
  • Kamo se seli – adresa, kat, lift
  • Vrijeme selidbe – datum i sat

Ukoliko želite saznati više informacija vezano za postupak i cijene selidbe ili preseljenja slobodno nas kontaktirajte na mail ili telefon. U najkraćem vremenu naši djelatnici će vas kontaktirati radi dogovora kad mogu doći kod Vas i da se pregledaju svi relevantni elementi i detalji selidbe kako bi se izradila procjena i cijena selidbe.

Temeljem zapisnika i zahtjeva koje imate u svezi selidbe i transporta šaljemo vam ponudu troškova selidbe i transporta odnosno cijenu koštanja istog.

Vrlo je teško povjerovati jednom univerzalnom cjeniku za preseljenje kojega ćete naći kod raznih  davatelja usluge preseljenja. Stoga ćemo kao profesionalci, poučeni ogromnim iskustvom takav cjenik pokušati izbjeći. Naravno u Vašu korist kako se ne bi dogodilo da smo jedno napisali, a na kraju je cijena koštanja Vašeg preseljenja bila veća od napisane.

Naime mi želimo napomenuti da je svako preseljenje specifično i da se u mnogome razlikuje jedno od drugog. Zato je najbolje kontaktirati nas direktno za procjenu cijene selidbe.

Da bismo lakše odredili cijenu koštanja iste, potrebne su nam sljedeće informacije:

  • Koja se kvadratura stana ili poslovnog prostora iseljava, odnosno koliko se stvari seli iz prostora
  • Da li je potrebna kompletna naša usluga što znači pakovanje sa našim kutijama ili imate svoje kutije. Demontaža, utovar, istovar te montaža, ili trebate samo neku od naših usluga. 
  • Potrebno je svakako napomenuti ako u prostoru koji se iseljava postoji klavir, pijanino, kasa ili nešto drugo od težih stvari.     
  • Svakako su nam još potrebne lokacije sa koje selite i kamo selite, koji su katovi i da li imaju lift.

Ako izrazite želju da Vaš prostor prvo pogledamo kako bismo Vam dali odgovarajuću ponudu odnosno cijenu selidbe ili preseljenja što obavezno radimo kod poslovnih prostora, vrlo rado ćemo udovoljiti Vašoj želji.

Brza, efikasna i profesionalna usluga
SELIDBE GLUHAK JOSIP i SIN je obiteljska tvrtka s četrdesetogodišnjem iskustvom u poslovima prijevoza i selidbe. Našu kvalitetu usluga i visoku profesionalnost potvrđuje povjerenje brojnih klijenata kojima smo pružali usluge prijevoza i selidbe.
Selidbe Gluhak Josip & sin
M. Jarnovića 9, 10 000 Zagreb
info@selidbe-gluhak.hr
Mobiteli:
+ 385 98 220 547, + 385 98 268 294
 
Copyright 2014 Gluhak Josip i sin.
web design by iDEA studio